Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadsstrategi


Allt jag fått
av dig
finns kvar
&
nu när du
inte
finns här
längre
får
våra minnen
ge
mig det
jag
behöver
för att
överleva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-10-16 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP