Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen i ensamhet har varit lång. Nu måste jag ta mig ur isoleringen......


Vägen tillbaka


Jag vet inte om det
svåraste är
ensamheten
eller att
bryta isoleringen

Först kom den
ofrivilliga
ensamheten
och sorgen
sedan

ensligheten
och jag hann
nästan
att bli
eremitkonstnär

Vägen tillbaks
är lång
slingrig och smal
svårkörd
men nödvändig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-16 14:40



Bookmark and Share


  * Ammi *
eremitkonstnär .. ja det börjar väl jag bli då ..
men jag får väl börja gasa snart
tack för dina ord
2007-10-16

  R-M
Oj..du skriver så man följer så lätt med när man får ta del av dina tankar...kämpa på! du verkar vara en stark människa! styrkekramar!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP