Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=AdsngHy3OqQ Jag glömmer aldrig hoggy.


Vissa saker är självklara

Vissa saker är självklara,
ända tills dom försvinner.

Det finns så många ord kvar,
som alltid var på väg ut,
men som blev fördröjda på vägen.
Bland tusentals andra ord
drogs de in och blev osynliga,
trots att de var starka.
De trycktes undan, och glömdes,
men alldeles innan tänkte man
att de inte behövde sägas.
För det var ju självklart,
att ni visste hur mycket
ni verkligen, egentligen betydde.

Vissa saker är självklara,
ända tills dom försvinner.

Ingen skillnad vilken plats, eller tid,
vad man än behövde,
det hade ni, och ni gav det.
Och ni spred alltid känslan,
att man inte var ensam,
att man alltid var värdefull.
Ni behövde inte ens säga det,
man förstod det ändå,
det räckte med er närvaro.
Och när allting höll på att rasa,
när ens värld verkade gå sönder,
så kunde ni limma ihop den igen.

Vissa saker är självklara,
ända tills dom försvinner.

Jag trodde att ni alltid
skulle finnas där och vänta,
men jag trodde fel.
För plötsligt tog det slut,
gemenskapen rycktes bort ifrån oss,
och vår värld började gå sönder.
Och nu kunde man inte limma,
det var alldeles för stora sprickor.
Och jag saknar er saknar er saknar er.
Men vet ni vad, en familj som vår
kan man inte slita isär.
För vi lever för evigt.

Vissa saker är självklara,
Även om dom försvinner.

Hogwarts.nu är en sån sak.




Fri vers av Felzu
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-10-16 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felzu
Felzu