Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många minnen i mitt liv som inte är vackra. Vad jag ska göra med dem vet jag inte.....


Alla minnen är inte vackra


Hupp nu dök det upp
ett igen
och igen

Jag vill inte ha dem
så jag försöker
trycka ner.....

Ha ha oss
lurar du
inte så lätt

säger de och
tar nya
tag

Och hur jag än
försöker skaka
dem av mig

försöker förstå
allt som hänt
förstå förstå

så går det inte
och jag måste
byta strategi

Jag låter dem
få finnas
bara finnas

Kanske får
jag veta
en dag




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 17:53



Bookmark and Share


  * Ammi *
nej alla minnen är inte vackra, men de är minnen ändå.. dom finns och man får leva med dem, skyffla iväg dem när de retas för mkt, tänk på nåt roligt istället!
2007-10-16

  jardan
Fångat på ett humoristiskt sätt, dina rader är så fint formulerade.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP