Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om hösten faller alla stjärnor, eller var det tvärtom?

du sa rymden är alltid
ensam om kvällen månen är aldrig
långt ifrån fast
jag förstod inte vad du menade och
det har inget med det här att
göra eller har det
jag vet inte vad som är sant jag vet bara
att du försvann du försvann innan jag hann
öppna mina ögon och säga att
jag tycker om dig
mer än du tror





Fri vers av thyme
Läst 709 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-16 20:15



Bookmark and Share


  Junibarn
Blir helt ställd. Förstår inte hur man kan skriva som du.
2007-11-29

    Noyle
*L O V E I T*
Ingen aning om vad jag mer ska säga. Du har alla orden. Du petar in alla känslorna.
Du kan helt enkelt poesi.
2007-10-25

    crapcat
du är alltid så bra. jag vill bokmärka hela dig.
2007-10-17

  Jolly Roger
Finfin denna var , gillar speciellt början väldigt mycket ^* Applåder till dig .
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme