Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I like you , please follow me


Absolute tuesday

Det är alldeles för mycket
tisdag
för sånt här egentligen men
jag sitter och fingrar
på hans nycklar
som han glömde bort
innan han gick

och jag undrar hur eskimåerna
säger jag älskar dig


det börjar ju bli så
kallt nu och allt annat
känns lite för
varmt och lite för lite
höst




Fri vers av Jolly Roger
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 20:34



Bookmark and Share


  Nienya
Bra skriven Sanne!=D Håller med om att det har varit för lite höst ><
2007-12-03

    inmeddiginålsögatkamel
Ja. Genom eskimåpussar kanske.
Jag tycker också att det är alldeles för lite höst, det är liksom lite mer vinter nu.
Brabra skrivet!
2007-10-24

  Kramgalen
super!!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger