Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

full voodoodocka!

min kropp är som en voodoo docka just nu...
alla personer ja känner är nålar av olika tjocklekar
och alla intryck jag ger dem. är deras orsak att trycka nålarna olika långt in
visst där finns en nål som är speciell det är kajsas den sticks inte den gör inte ont heller. den finns rakt i hjärtat o är mysigt skönt o ha där.
men alla andras.. såfort jag är mig själv sticker dem nålarna i mig o ont gör det. nått så fruktansvärt.
jag vill veta vad ja gjort er för o förtjäna denna smärta. gör ont då ni sticker utan anledning. undan en stark grund o stå på.

och ni då.. ni anklagar mig för att vara ett kontrollfreak. det vet jag för det står det skrivet på nålarna just ni 2 sticker i mig. o just de två nålarna gör riktigt ont.
ni skrämmer mig!
det är ente såhär ni ska behandla mig? vad gör jag fel?
jag finns där och råkar älska henne.
ja vet ente hur ni tycker o tänker men såhär känner jag. dra ut nålarna såfort ni kan och tryck inte bort mig sådär.
voodoodockan har tillräkligt med nålar i sig.
förtjänar ja fler? vet inte om jag tycker o tänker fel men detta är mina tankar just nu.?!
tack för mig!




Fri vers av Kill-something
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something