Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oavklarat

överlevande avklarat
med oväntade avhopp
hoppfullt dumma i huvudet

skruvade sönder
av blinda bönders
taggiga trådar
SÅRAR DIG SNART MED
pissapa

överlevande oavklarat
överkörda satans idioter
sorterar sot
mot några extra minuter
med armarna runt hoppet
som inte finns

linslusade minnen
minns inte
mer än vanan
att ovänligt vanära
varandras böner

bads i brinnande hat
av oss




Fri vers av Anne-Li
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 23:53



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark o bra..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li