Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet förändrar oss på olika sätt.... Svårigheter man möter, sorg man måste igenom, allt finns med oss.


En iskall hand


Det händer att
jag känner
något som
jag inte kan
minnas att
jag gjorde
\"då\" när
lyckan log

Som en
iskall klump
sätter sig
i magen
och gör
hela mig
iskallt
oberörd

\"Ta emot allt som kommer\"
sa man till mig
och jag
undrar hur man
tar emot en
iskall klump som
man inte vill ha

Då kom en
änglagod
människa
och sa att
iskylan har
kommit
till min
undsättning

Inte en enda
gång till ska
jag gå utanför
min förmåga i ren
empatikärlek för
medmänniskor
därför behövs en
iskall hand

Pusslet gick nu
ihop och jag
räds inte mer
iskalla händer
och isklumpar
som jag måste
vänjas vid och
se som vänner




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 08:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
väldigt talande text...mycket bra!
2007-10-17

  charlotte hedendahl
Väldigt fint skrivet!
2007-10-17

    Maria Malm
Fint skrivet, kloka ord.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP