Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte

Varje gång jag tror att jag ska kunna komma över dig
gör du nånting fruktansvärt igen

Som att titta mig i ögonen och le




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 587 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 08:48



Bookmark and Share


  Eisa
Mycket bra, kort och koncist.
2007-12-04

  anita VIP
Känner igen mig. Mycket bra skriven.
2007-10-17

  Just Emotions
känner igen.. applåd*
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson