Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenen i mitt bröst



mitt hjärta är inte av sten
smärtan jag känner bevisar detta
ändå känns tyngden
som den tyngsta av stenar

solljus
fågelkvitter
vindsus
glatt fnitter

i mörker
lyser ingen sol
i kyla
värmer inte eld
i ensamhet
finns inga kramar
i salta tårar
finns ingen sötma




Fri vers av Xena
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 10:57



Bookmark and Share


    Imagine
jättefin... men tycker nästa de två stycken hade kunnat vara två olika dikter, även om de är länkande denna.. tycke rom den, eftersom den är så träffande. bokmärkes!
2007-10-27

  ramlar
mm, så sant så sant. fint.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Xena