Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Id never liked your hair anyway

\"jag vet inte\" är ett bättre svar än det du har
tyst stilla gömd undan från världen sitter du
och aldrig har du varit längre bort ifrån än när
du va som
närmast
aldrig mer ser ger jag dig för du ter dig
som om...


jag behöver mer


\"baby its not you its me\" denhär gången baby är det du
jag han inte ens komma till mina problem du han före
grattis
önskar det inte var som det är du kommer aldrig vara här när du
inte ens vågar
vara
en bit
ifrån




Fri vers av Anne-Li
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 11:23



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braaaaaaaaaaa
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li