Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han&Hon

Han frågade henne
\"Vad tycker du om mig?\"

Hon tog mod till sig och svarade
\"Allt jag vet är att jag saknar dig
när du inte är hos mig.\"

Så tittade hon bort och gick sin väg.




Fri vers av Anne-Li
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 11:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
de dubbla budskapens finstämda poesi...ja...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li