Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite ljus i mitt mörker.


Det är konstigt hur man
ligga brevid någon vars
andetag ger en rysningar,
vars hud värmer själen och
det är konstigt att du inte
märker att du hade mig
från det första andetaget.




Fri vers av tingeling
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 14:18



Bookmark and Share


  Patrick K
kort och mysigt skrivet =)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling