Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom fingertopparna

det finns inga ord
bakom fingertopparna


inga meningar


fönstret är lika stilla, bara lite soligt


idag.




Övriga genrer av Linneatystnad
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 16:28



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
gulligt
2007-10-21

  Lilla My* VIP
Vilken fin liten om skrivkramp**
Sööt**
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad