Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intentioner


Hur du uppfattar
andras avsikter avgör
ditt förhållningssätt

Tolkningen säger
något om sociala
sammanhangs samspel

Tror du att andras
intentioner är goda
eller elaka




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 18:47



Bookmark and Share


  Erik L
Kloka och tankvärda ord, bra!
2007-10-17

  Ronny Berk
så är... väl tolkat och beskrivet om mänskligt samspel...ja...
2007-10-17

    wow
mycket sant!
bra skrivet
applåder till dig
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP