Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väver fantasi

Jag väver silvertråd
Önskar att den inte vävs
Runt min egen hals

Jag är naken
I min fantasi

Vill inte skrapa mina händer
Så söker jag i dig

Älskade
Med ditt hjärta kan du läka
Öppna stängda portar

Så ska din oro stillas
Av ängels mun
Du vaggas i evigt kärleksrus




Fri vers av Tini Tut
Läst 912 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-10-17 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tini Tut,
meen,
du redan höjderna bär.
Hur kan de se ut -
i stor misrär?
2012-02-10

    ej medlem längre
Svindlade vackert
2011-02-20

  ~Leonardo~
Tycker om det här, för i nakenheten är man bara sig själv och inget annat. utsatt och sårbar, kärleksfull och nåbar.
2010-11-30

  Mikael Lövkvist
En djupt inspirerad text som andas andlighet och djup emotionell längtan.
2007-11-24

  mjuk
Tänk att få höra det av nån annan \"Älskade, Med ditt hjärta kan du läka ,Öppna stängda portar\". Jag skulle älska den människan in i evigheten :) Superbra text
2007-10-28

  lodjuret/seglare VIP
en sorts poetiskt lapptäcke
2007-10-24

    William87
Wow! Visuellt men samtidigt med många metaforer.
Jag gillar.

För att utpeka något speciellt som jag fattade tycke för:
\"Jag är naken
I min fantasi\"

Tilltalade mig, På en högre nivå.

/William
2007-10-22

  Lasseman VIP
Åh! såå vackert du skriver med ditt hjärta som är av skimrande guld! och din poesi fastnar i själen vid läsning! .. kram .. applåder
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut