Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Vissa krig tar slut på all kraft
Ibland undrar man om de ens är värda smärtan
Det är en hårfin linje mellan att kämpa för mig
och att kämpa för dig.

There is something going on




Övriga genrer av Gullan
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan