Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fårfäll från Ikea, en friggebod och en kamin. ... sällskapet gör allt..


Höstmys


På en päls av kammat får
framför en sprakande eld i en stuga
så liten att väggarna känns som
sällskap i sig

Du kryper tätt intill

viskar något fint rakt in i min
själ, jag rodnar inpå ytan av
mitt hjärta och ler

kramar tillbaks och kysser
din blossande kind

Jag litar på dig, för du litar
uppenbarligen på mig

kärleken är varm





Fri vers av Gawain VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-17 21:26



Bookmark and Share


  Antropofagen
Ingressen säger allt. Texten varm och ömsint. Men som jag sa till de senare saftigare texterna, lite, i mitt tycke, mainstream.
2007-10-19

  Stensamlaren
... och jag bara ler :) jättefint!
2007-10-18

  Noname
Kort men vacker. Starka uttryck. Bra!
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
åh nu blir min hud grön!
2007-10-17

    eva m h
Mycket hög mysfaktor i denna!!!
2007-10-17

    Bögen
Åh så gott!
När du lyfter in tilliten smälter jag. Kanske för att det är den jag själv så djupt söker. Mycket fint! Läser den lika gärna utan de första fyra raderna - pang på förtroligheten...
2007-10-17

  Just Emotions
åååhhh va fint.. underbart.. lyckliga ni i tvåsamheten..
2007-10-17

  Madjori
Åhhh...en liten friggebod..kan det bli mycket bättre än så här.
Härlig text!
2007-10-17

  Piraya
verkligen höstmys, så fint beskrivet.
2007-10-17

  Lena Krantz
Aaahhh en sådan varm, kärleksfull och positiv text. Det är vad jag kalla höstmys det!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP