Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samlar mina krafter


lovestory





min syster,

det sägs att jorden snurrar vidare
även efter
vi lämnat den


men jag är inte så säker



och du,
är den trasigaste flickan
på den här sidan glaskupan

och du säger
att du sett för mycket
att du vill

skära sönder din syn
snitta dina pupiller

frigöra
kanaler



jag tänker inte hindra dig
min döende sol



minns att vi tillsammans
kan vara
ensammast i världen




och jag vill att vi dricker varandra
som vin

trots att vi inte vet
något om den andre egentligen,
annat än
det vi sett

dessa skotthål i huden

dessa öppna dörrar
som skvallrar om stökiga rum




min syster,
jag undrar om jorden snurrar nu

kanske står den stilla


jag hade förstått den, tro mig

jag hade
inte blivit besviken









Fri vers av Robert W
Läst 860 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-10-17 22:01



Bookmark and Share


  aol
grät en tår
2007-11-30

    Donna
...så bra igen...anar ett stråk av milt vemod...
2007-10-21

  edvin medvind
\"minns att vi tillsammans
kan vara
ensammast i världen\"

skitbra!
2007-10-18

  Anna Frölander
jag gillar verkligen det du skriver, så även denna gång. Du blandar och ger så jävla brett, med dina ord och ändå är det sammanhållet. Jag både känner och ser bilder, det är gott betyg det.
2007-10-18

  aPorcupine
Jag är alldeles för sjuk för att ge en riktig kommentar. Därför låter jag mitt bokmärke och applåder tala.
2007-10-18

  devilsangel
skitbra skrivet! smärtan och sorgen känns lika tydligt som kärleken...
2007-10-18

  Johan Pollnow
speciellt slutet, hur \"jag hade förstått den, tro mig\" kommer in, är extra bra och ökar känslan och tilltalet.
2007-10-18

  Lola
\"Så, hur är texten, är den värd att läsa? \", lyder frågan.
Texten är som en kateter i hjärtat och förbannat läsvärd.
Du, broder i orden, ge ut en samling. Jag ber dig ödmjukt om detta.
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
mycket skört, starkt o vackert om än väldigt sorgligt, bra skrivet!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W