Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konversation mellan mig o mina tankar.....

ni vet vad ni har gjort
.. det är det som sårar mig ..
ni vet konsekvenserna
.. det får mig att bli förvirrad..
ni vet att ja får höra det
.. det trodde ja aldrig om er..
ni vill tvärt detsamma
..det är helt fel sätt..
skulle så gärna vilja
..men ni ska veta att ja funkar inte såhär ..
jag behöver tid
..ni gav mig ingen..
ni talar bakom ryggen på mig
.. det gör ont som fan ..
ni vet vad ni orsakat.
.. det är nu upp till er ..
ja håller mig borta
.. är det så konstigt? ..
varsågod ta er ur ert drama ni skapat
.. det blir inte bättre ..
vuxna vet bäst (?)
.. det får mig o tro på det ni sagt ..
ni gav mig aldrig en chans
.. såhär går det ..
sa ni det kanske förhastat?
.. dumt gjort, ja hackar upp mig på det ..
ingen vill ha det såhär
.. undrar just varför det blev såhär ..

tack för mig!




Fri vers av Kill-something
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-10-17 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something