Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen spinner runt och du lutar dig mot mig


nakna på min vägg,

”det fanns en tid i mitt liv,
när jag inte hade något liv”

säger du

och lägger en naken hand på min



dina fötter vandrar genom parken
i perfekt takt med mina

de tusen ord
du viskar mot min hud
har du lånat från min läppar


menar du att du tagit halva mitt nu?


men för ögonblicket
när du lutar din panna mot min,

kan mina ögon
inte låta bli att dansa

och mina händer
inte låta bli att smeka dina ögonfransar






Fri vers av lisa_dec
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 07:10



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra skrivet!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lisa_dec