Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet här finns inte mer som kropp i livet. Men hans dikter finns och jag läser dem.....igen och igen....


Hans ord lever


Du fine poet
som hastigt
dog
somma dag
som du
skrivit
din sista
dikt

Jag läser
dina
dikter
åter och
åter
medan jag
gråter
över
att du
inte kan
skriva
fler

Ren egoism
hos mig
för att jag
vill läsa
fler av dina
underbara
dikter

Nu skriver jag
kommentarer
till dig postumt
och vill så
gärna hedra
dig.........

Man har
berättat
att du var
en ovanligt
underbar
människa
Lennart Ekman




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-10-18 09:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
fin hyllning, tyvärr har jag inte \"upptäckt\" honom tidigare
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP