Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en stödorganisation som heter VIMIL (www.vimil.se) Vi som tillhör den har mist våra anhöriga och stöttar varandra i vår sorg. En livlina för oss!


Vi hedrar dem vi älskar


Det var inte
många av er
jag kände
och ändå
upplever jag
det som om
jag känt er
länge
allihop......

Kanske beror
det på att
vi delar
något stort
i våra liv
som gått
sönder när
våra käraste
inte längre
finns med oss

Vi har något
som aldrig
behöver
förklaras
för vi VET
att
sorgen är
kärlekens
pris och
att kärlek
är evig

Tillsammans -
hör ni vilken
vacker klang -
i vår gemenskap
i Gränna när vi
tände marschaller
kände jag mig
för första
gången som
en hel
människa




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP