Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att börja leva efter 10 år av sjukdom, sorg, mer sjukdom, mer sorg..... det går s a k t a.....


Det går så sakta


Allt tar längre
tid än förr
förutom att
man måste
utföra allting
ensam
behövs det
längre tid
för reflektion
och
när jag ger
mig det så
fungerar
jag
riktigt
bra

Kroppen som
mått så dåligt
tränas nu på
olika sätt och
hm ja jo
det går framåt
l å n g s a m t

Man borde få
leva så
långsamt
som man
behöver
men det
har man
ju inte
tid till
nu när
dagarna
blir
kortare
och
livet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-18 19:28



Bookmark and Share


    milia
Bra skriven, med mycket känsla.
Men ändå kan jag inte låta bli att se hopp i denna.
BRA!
/Emilia
2007-10-18

    söötsnö
gillar upplägget!
texten är fint formad
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP