Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man var en ovanligt underbar person. Vännerna sörjer honom också, och det kanske kommer bort i hanteringen av den egna sorgen - men ibland påminns man.....


Vännerna sörjer också


Käraste vänner
ni som visste
vem han
var

Ibland har jag
säkert varit
väldigt
jobbig

Ni kanske har
tryckt tillbaks
er egen
sorg

för att inte göra
mig mer ledsen
och jag vill att
ni ska veta

hur mycket jag
uppskattar att
ni finns kvar
i mitt liv

Vi delar något
vackert något
som vi alla
vill vårda
och hålla
levande
genom att
vara -
just vänner......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP