Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering över en gammal och kall kopp te från i förrgår med en tjocknande hinna på toppen...

mortalitet

handlar inte om döden

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-10-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen