Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notera detaljerna, sa du och sprang


då endast tanken

funderingen allena

öppnar upp

forcerar ett själv genom oviljan

utan rädsla, glädja, kärlek eller hat

men det finns där

någonting

någonting diffust

någonting odefinierat

med två intresserade ögon

tas hela världen in

ett enda ansikte fastnar

och stannar kvar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-10-18 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen