Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärje - The land of opportunities.



Hej, jag heter Boris.

Jag har precis fått ett lönelyft på 900%.

Nu kanske jag kan köpa en Volvo.




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-04-28 13:47



Bookmark and Share


  leopardia
den här var ju rätt klockren... härlig cynism...
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn