Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nevermind allt flum, jag är sådan. :) Till Jesper, för att han förgyller min vardag. <3


Ett eget rike?

I\'ll be your queen
and you\'ll be my king
du är min
och jag är din

vi skulle kunna ha
ett eget litet rike
vi kan tillochmed
ha ett dike

bredvid diket finns det en äng
där vi kan mysa och använda som säng

vi kan få gräs i vår näs och då blir det nys

vi kan titta på månen som går ner
du och jag och en picknickkorg bredve\'

nära ängen finns det vatten
där badar vi men inte katten

men strunt i katten
let\'s istället talk about hatten

i den finns det god mat
som jag dock inte gjort själv för jag é lat

förresten finns det ett bord å en stol eller två
som vi kan vila våra små rumpor på

men även om vi inte har ett eget place
så hoppas jag att vi får många glada days

puss på\'re, älskling! <3




Fri vers av DEVOTCHKA
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA