Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, Jesper. <3


Underbara älskade

Jag vill krama om dig och stanna i din famn hela dagen och natten.
Jag vill kyssa dig och kyssa dig och kyssa dig.

Det är så mysigt att bara vara nära, så väldans nära.

Jag vill smeka dig och sakta föra mina fingrar upp och ner längs din rygg för jag vet att du gillar det.
Jag vill skrika så att hela världen hör, att du är bara min och att jag älskar dig.

Du betyder så mycket för mig, älskade.

Jag vill sitta och titta in i dina vackra ögon.
Jag vill se dig le så som bara du kan.

Vad skulle jag göra utan dig?

Jag vill höra dig säga alla de där vackra saker du säger till mig.
Jag vill vara där du är.

Jag älskar dig. <3




Fri vers av DEVOTCHKA
Läst 894 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 22:30



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
jamänn utbrister jag -

ingen nytänkande text, men
vafan, sånt här uppriktigt
tal om den goda kärleken
måste ändå prioriteras -
2007-10-18

  Jessikalbertsson
kärleken är egoistisk och jag gillar det, jag gillar även det du skrivit, bra!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA