Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är riktad mot en person som har varit för jävlig mot mig rent ut sagt. Ignorerat mig, uteslutit mig från saker osv och jag hade inte gjort henne något, vi var vänner tills hon började så här. Nu struntar jag i henne, för jag vet att jag


Tack så jävla mycket

Krasch!
Där gick något sönder inom mig.

Tack för din tysta mobbning,
den får mig ju verkligen att må bättre, eller hur?

Krasch!
Där gick något annat sönder inom mig.

Varför just mig? Vad har jag gjort?
Ingenting, men ändå är jag drabbad.

Krasch!
Undrar hur mycket som är helt nu?

Jag borde strunta i dig,
men det är inte så lätt.

Krasch!
Nu är det nog inte mycket helt kvar.

Jaha, nu var du elak en gång till.
Jag hoppas att du får ditt någon gång.

Krasch!
Jag finns inte längre.




Övriga genrer av DEVOTCHKA
Läst 707 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA