Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Fragment av min dröm
De lämnar mig
Njutning för en natt
En mardröm när allt är slut

Frestelse för en natt
Lyckan jag aldrig känt
Det jag ville ha men aldrig fick
Fick jag, men fråntogs

Helheten blir till fragment
Splittrat och förvirrande
Lycka till lidande
Okunskap till medvetande

Medvetande är ett lidande
Förvirrande fragment av lycka
Jag lider när jag vaknar
Okunskap är min välsignelse




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson