Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett mail från poeter.se som undrar var jag har hållit hus de senaste 2 månaderna. Och jag som har undrat så var DE är, ja tänk så man kan gå om varandra......


Jag kanske inte finns


www.poeter.se
skrev mig ett mejl
ett rart och
vänligt sådant
med en fråga
om var jag är
eftersom jag
inte har
loggat in
på 2 månader
och
jag som
skriver
som en
besatt
fick mig
ett gott
skratt

Men hallå
redaktionen
var håller
NI hus
egentligen
Mina frågor
till er har
aldrig
besvarats

Undrar hur
många
poeter som
i dagarna
får likadana
mejl som
jag fick inatt
kl 02.40






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 08:08



Bookmark and Share


  Yvonne
Nej, dom svarar inte på mejl.
2007-10-19

    Maria Malm
Ja, nog har jag sett att du funnits på sista tiden. Konstig fråga du fått.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP