Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens tyngdlöshet

Svart,
Allt är mörkt.
Ser inget.
Plötsligt.
En strimma
Ljus.
Ser en utgång,
En utväg
För detta
Patetiska
Så kallade
liv.
Vågar inte
Vågar
Vågar inte
vågar.
Tidlösheten
Gör mig
Medvetslös,
Armarna svider.
Tiden är
Inne.
Kommer närmare
oändlighet,
Kommer längre bort från
All smärta,
Går in i ljuset.
Svävar
tyngdlöst.
Inte visste
Jag
Att man
Kände
Sig
Så levande
När
Man var
Död.




Fri vers av Chanel
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel