Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tomhet, utan lycka

tomhet,
Ekot skriker,
Vägg till vägg.
Försöker tystna
Mina förbjudna tankar.
vakuum,
Är ordet för den existens,
För mitt liv.
Försöker förstå,
Försöker
och
försöker,
Utan framgång.
Jag vet,
Lyckan kommer inte
ensam.
Det är nog
Just därför.
Det är så tomt här.




Fri vers av Chanel
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel