Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets makt

Det gäller att gråta
Ljudlöst,
Se verkligheten
Med stängda ögon
& Genomskåda ord
Byggda av sand&luft,
– för att inte ge dem maktens sötma.




Fri vers av Chanel
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel