Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikens andetag

Ett liv.
En existens.
närvarande,
Samtidigt absolut inte.
Tankarna som
Samlas
Flyger iväg.
Smärtan
Varar
För evigt.
Dåliga tider,
Fylld av
depressioner.
försöker
Öppna munnen.
Kan inte
Kan bara inte.
Ut kommer inget.
Det går inte.
Skriker igen.
Ofattbar Tystnad.
Rakbladet.
Skär,
Långsamt
Djupt
Länge.
Blodet
Samlas i en
Vacker
Strimma.
Skriker.
Ut kommer ett
Osynligt,
skrämmande
Ljud.
Lyssna så
underbart,
Panikens andetag.




Fri vers av Chanel
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, den här var riktigt bra i all sin svärta! Den formligen skriker i all sin ångest och depression. En dikt som i all sin skönhet gör riktigt, riktigt ont. Klar applåd!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Chanel