Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans eko

en dold tystnad,
ett skrik på hjälp.
närmast obegripligt att höra.
en kall vind,
frestandet blir till is.
smärtan,
skär rakt igenom
om
och om
igen.
ett slut,
en utgång,
så nära,
samtidigt så
långt borta.
oräddhet,
letar sig fram.
men är
spårlöst
försvunnen
lika snabbt.
tyst,
så hör du,
smärtans eko.




Fri vers av Chanel
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som visserligen gör ont, men även smärtans eko kommer att klinga av med tiden...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Chanel