Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torka dina osynliga tårar

Jag kan läsa dina tankar,
Jag ser hur du faktiskt mår.
Dina rakblad hjälper dig inte.
Det blir bara fula, läskiga sår.

Jag ser ditt falska smile,
Ditt leende berör.
Du har blivit riktigt bra.
Men jag ser att ditt hopp bara dör & dör.

Du gråter nästan aldrig,
Du litar inte på några dårar,
De hör inte hemma i din värld.
Så du nöjer dig med att torka dina tysta, osynliga tårar.




Fri vers av Chanel
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel