Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ynkligheten segrar

Åskådare,
Det är vad du är.
Till händelser
- stora som små.
Utan att
veta
Ett smack
Tänker
Inte alls.
Tror att
Det finns ett slut
– I närheten.
Det är
Precis vad
Dom vill att du
Skall tro.
Men sakerna
Upprepas,
Händelserna blir fler.
De starka
Tror de segrar,
Gång på gång.
Tror de att de är
Vinnarna för att de tryckt ner
De svaga.
Inte alls,
Det är de ynkliga
Som fortfarande
Står upp
&
kämpar
Som
Är segrarna.




Fri vers av Chanel
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 12:51



Bookmark and Share


  Smultris
Näe, glöm min kommentar innan, jag trodde du var en av våra gamla medlemmar men det såg jag sen att du inte var....
2007-10-19

  Smultris
E det sant... e du här?
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Chanel