Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget ont om er men ja e fan ärligt talat arg på er tror ni att ni har det dåligt kolla bara på barnen i de fattiga länderna som inte har nått att äta och inget tak över huvet. visst kan man va depppig men ni som sitter framför er dator å läser det hä


SÅ TYCKER JAG OM DEPRIMERADE MÄNNISKOR JUST NU!

Jag har ingen aning om va de här ska leda till
men jag tycker att ni alla kan dra pinnen ur arslet!
Öppna ögonen
Öpring ut genom dörren
Det finns så mycket mer att leva för än de ni har förlorat!
Inga fler skärsår, inga fler tårar
Ut! UT genom dörren!
Spring SPRING för i helvete!
Se er omkring å tänk hur bra ni har det!
Jag är trött på alla deprimerande människor!




Fri vers av bumpe
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:23



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag kommer ihåg en gång när en tjej på mitt jobb blev sjukskriven för depression. Då sa en av projektledarna samma sak: Spring en runda, så blir det bättre! Hm. Varför ordinerar man inte språngmarsch till de som har svår migrän, eller astma? En mil om dagen hade kanske också funkat mot Downs syndrom? Eller Asberger? Who knows?

När jag var sju - åtta år så sa jag något tänkvärt också efter att ha sett en svält-film ifrån Biafra. Det var ofta sådana filmer på den tiden (sjuttitalet), innan kommersiell TV censurerade sånt. \"Upp i bergen och bryt metaller! Borra i marken efter olja!\" - sa jag. Och min ultraliberale far hejade på. Och det är ju delvis rätt, i alla fall när det gäller Afrika. I Afrika finns otroliga rikedomar som ligger i marken. Afrikanerna borde egentligen vara rika som saudiaraberna. Men det är de inte. Varför då? De kanske är lata?
2007-10-19

    Ainoria
Bra skriven och den stämmer jävulskt bra, på vissa. Den stämmer på de jag skulle vilja kalla \"hobbydeorimerade\" men för de som verkligen är deprimerade känns texten som ett skämt. Deprision är en psykisksjukdom, tyvärr.
Den här delen är bra skriven tycker jag:
\"Inga fler skärsår, inga fler tårar
Ut! UT genom dörren!
Spring SPRING för i helvete!\"
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

bumpe
bumpe