Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter min make som varit död i 2 år, sorgen vi fick när hans sjukdom inte gick att bota, har förändrat mig.......


Förändringspussel


Sista tiden har
ett embryo
till något
nytt
överraskande
kommit till mig
- fast självklart ändå -

För hur skulle
man kunna
genomgå
allt detta
utan att
förändras

Det kanske
inte är någon
metamorfos
det är mer
som om
pyttesmå
bitar
läggs i
ett pussel

Jag njuter
av att se
hur fint
bitarna
passar
och
jag har
ingen
längtan
efter att
det ska
bli klart

Livet blir
aldrig
färdigt
så länge
det
pågår




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 20:55



Bookmark and Share


  * Ammi *
avlutningen gillas mkt!
bra Ulla
2007-10-19

    ej medlem längre
gillar titeln och slutraderna bäst!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP