Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt tog orden slut.....


Det trodde jag aldrig


Livet blev
så fyllt av
gemenskap
så ovanligt
fullt av liv

Jag som
letade orden
såg väl ej
att det här
var min giv

Nu när mitt
öga öppnats
ska jag se
det som det är

Orden jag
saknade
fick jag
för att säga det här




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-19 21:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark dikt med många bottnar- den öppnar en dörr på glänt och man känner att dörren snart ska vara helt öppen!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP