Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsglädje

\"D ska va gött å leva,
annars kan d kvitta...\"


... så då kan d kvitta...




Övriga genrer av Mickey Blue Eyes
Läst 601 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 00:27



Bookmark and Share


  Just Emotions
oj...
känns jobbigt.. blev berörd o ledsen av denna...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes