Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag uppfann en jävla tidsmaskin, i mitt huvud, endast bestående av minnen

Tiden hinner på något sätt ifatt mig
när jag ligger i min säng

det känns som att jag borde stoppa den
och kräva att den ska stå still

kräva att den ska stanna


(kräva att du ska stanna)




Fri vers av L.I.E
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-20 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.I.E