Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätting the tvätt

 

sortera, välja grader

förtvätt, huvudtvätt, eftertvätt

snurrar runt fort fort

ta ut, hänga upp

vänta, stryka

stoppa in

upprepas var tredje vecka

om du vill ha kvar dina vänner




Övriga genrer av David Eeee
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-20 13:36



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Har saknat dina ord härinne!
Ska försöka läsa ikapp
/Åsa
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee