Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvärgarna

 

på väg hem

tillsammans med de andra

tysta som slåss

mot ledan

 

hur blev det så här?

fredag blev som måndag

orolig

för att någon jag känner

har roligare än jag




Fri vers av David Eeee
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 15:32



Bookmark and Share


  systra
Den satt som en smäck!! Perfekt!
2007-10-20

  Sofie Viktoria
Igenkänning på hög nivå! Gillar.
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee