Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord!



Silvermåne, stjärnepeng, lite glans i påsen

strupstare, rafshare , vad var det i såsen?


Pengapung jag är lugn

inte vill jag titta

för vad kan man hitta?


Nej hellre blunda

det är det enda sunda...

och det är allt jag kan förkunna!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 597 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 12:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En lek med ord som ger många associationer...blir berörd
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis