Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad åt en kompis som har svårt i skolan..


saknaden av att ha en aning.

min hjärnkapacitet
- spårlöst försvunnen
vakuumet tar över.
1+1 = ?
huvudet yrar,
jag likaså.
att gissa
livet ut,
går inte.
dumbom,
ärthjärna,
IDIOT.
orden svider.
tårarna rinner.
de förstår inte,
vill inte.
saknar,
den där personen
som får mig att fortsätta.
livet leker,
utan mig.
och det ända jag kan göra,
är att drömma,
önska,
be.
ni kan kalla mig idiot,
bara för det,
betyder det inte att jag är en.
en idiot,
hade gett upp.
medans jag fortfarande
kämpar
och den orken av att kämpa,
är gnistan som aldrig slocknar.
<3






Fri vers av Chanel
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 20:33



Bookmark and Share


    eva m h
Bra beskriven kamp!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Chanel